waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

LOESJE

Het Boek

Zure Bommen & Bonbons is het allereerste handboek voor theater maken met mensen met een verstandelijke beperking. Het boek neemt je mee langs reeksen verrassend leuke activiteiten die leiden tot een voorstelling. Of niet. Met de komst van Zure Bommen & Bonbons, is het belangrijkste dat er een theatermethodiek met spelvormen beschikbaar is voor mensen met een verstandelijke beperking zodat dit medium veel breder ingezet kan worden voor deze doelgroep. In het boek wordt de Kiem Theater Methodiek uitgebreid behandeld.

In onze maatschappij, waar cliënten geïntegreerd in de wijk wonen, biedt de Kiem Theater Methodiek een heel concreet hulpmiddel om sociale tools te ontwikkelen hierdoor wordt de persoonlijke integratie succesvol ondersteund en daarmee de verbinding, inclusie en empowerment vergroot.

Wij geloven dat kunst en cultuur het verschil maken in een meer inclusieve en diverse maatschappij. Het klinkt heel groot, maar het is juist zo eenvoudig. Ieder kind dat zich ontwikkelt leert de wereld kennen door middel van spel. Juist door dit spel en plezier bewust in te zetten bij mensen met een verstandelijke beperking creëer je enthousiasme, verwondering en lef. Niet langer praten, maar doen.

Laten we gaan starten? Jaaaaaaa!

Reviews

Twijfel je of Zure Bommen & Bonbons wat voor jou is? Bekijk dan deze videoreview van Gwen.

Copyright © 2022 Kiem Kunst - Design door Pauler